Home » Blog » Creëer een privé wellness in jouw eigen tuin

Creëer een privé wellness in jouw eigen tuin

Heb je nood aan ontspanning, maar bent je geen fan van openbare wellness centra? Geen probleem, in samenwerking met Tuinen Verrezen kan je jouw eigen wellness creëren bij je thuis. Het creëren van een ontspannende sfeer in jouw tuin kan op verschillende manieren. Bij ons kan je terecht voor een combinatie van verschillende wellness onderdelen, totaalprojecten zijn namelijk onze specialiteit.

Zwembad

Als je kiest voor een zwembad kan je in de lente en zomer eindeloos genieten. Zwembaden zijn ideaal voor zowel sportieve doeleinden zoals baantjes trekken en aquagym, maar ook voor ontspanning en plezier. Bovendien zijn zwembaden geschikt voor jong en oud, iedereen kan ervan genieten. Bij Tuinen Verrezen streven we ernaar om jouw toekomstig zwembad volledig te integreren in de stijl van jouw tuin. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en begin alvast met het plannen van je volgende pool party.

Jacuzzi

Een jacuzzi heeft het grote voordeel dat je er het hele jaar door van kan genieten. Dit toestel wordt beschouwd als een echt luxeproduct, voor je het weet heb je al jouw vrienden en buren over de vloer. Het kan gebruikt worden voor een ontspannend moment overdag of een gezellige avond met vrienden en familie. Daarnaast biedt een jacuzzi ook wat ergonomische voordelen, wie last heeft van pijnlijke spieren, rug of nek zal zich snel beter voelen na een dipje.

Poolhouse

Bij een prachtig zwembad of jacuzzi hoort een geweldige pool house. Deze kan je gebruiken voor de opberging van alle technische onderdelen of onderhoudsproducten van jouw zwembad of jacuzzi. Zo voorkom je dat dingen rondslingeren in je tuin, waardoor deze mooier zal ogen. Houd je van zomerse avonden met vrienden en familie? Dan kan je kiezen voor een pool house met overdekt terras. Dé perfecte aanvulling voor je zwembad. Wat je voorkeur ook is, ons team bouwt een poolhouse dat aansluit bij jouw behoeften.

Tuinontwerp

Bij het creëren van een ontspannen wellness sfeer in je tuin, mag je zeker het tuinontwerp niet uit het oog verliezen. Het ontwerp van jouw tuin gaat er namelijk voor zorgen dat alles een mooi geheel vormt. In overleg met jou bepalen we de stijl en het ontwerp van jouw tuin. Je kan alvast onze realisaties bekijken om inspiratie op te doen voor jouw volgende project.

Meer informatie over de creatie van een wellness tuin door Tuinen Verrezen

Heb je nog vragen over hoe wij de creatie van een wellness tuin aanpakken? Of ben je geïnteresseerd om een tuinontwerp door ons te laten opmaken? Je kan ons altijd bereiken via het contactformulier of ons bellen op het nummer 014 23 15 23.