Home ┬╗ Tuinarchitect

Tuinarchitect door Wim Verrezen

De basis van uw ideale tuin? Dat is een goed tuinontwerp, gemaakt door een ervaren tuinarchitect. Elk van onze realisaties begint daarom met een uitgebreid overleg tussen opdrachtgever en tuinarchitect. Droom je van een moderne, strakke tuin waarbij elk detail in beschouwing wordt genomen? Tuinen Verrezen maakt jouw droom werkelijkheid.

Contacteer ons

Samenwerken met een tuinarchitect: onze aanpak

We beginnen met een vrijblijvend, verkennend gesprek bij ons op kantoor. Hier zal tuinarchitect Wim Verrezen jou persoonlijk ontvangen en onze manier van werken uitleggen aan de hand van een presentatie. Daarna gaan we dieper in op jouw specifieke situatie en geven we onze kijk hierop. We bespreken samen het budget waarbinnen we jouw project zullen realiseren.

Bij de volgende stap komt onze tuinarchitect langs om samen met jou al jouw wensen te bespreken en het terrein te ontdekken. Alles wordt dan gedetailleerd opgemeten, zodat we de beschikbare ruimte kunnen omzetten in een modern en uniek tuinontwerp.

Bekijk hier de verschillende stappen van de ontwerpfase.

 

Wandel door jouw virtuele tuin

We maken een eerste voorontwerp op schaal. Dit ontwerp omvat een opgekleurd plan, waarop de indeling van het ontwerp duidelijk is aangegeven en waarop een beperkte aanduiding is aangebracht van hoogtes, gebruikte materialen en andere belangrijke elementen die het tuinontwerp verduidelijken. Op basis hiervan maakt de tuinarchitect een 3D presentatie, zodat je een ruimtelijke voorstelling krijgt van jouw nieuwe tuin.

Verdere uitwerking van jouw tuinontwerp

Na de nodige besprekingen maakt de tuinarchitect een definitief tuinontwerp. De plannen voor verlichting, tuinberegening en beplanting worden hierin geïntegreerd. Daarbij hoort ook een gedetailleerde offerte met een beschrijving van de werken die nodig zijn om het tuinontwerp te realiseren.

Totaalproject? Reken op een tuinarchitect

Je kan ons ook inhuren voor het realiseren van totaalprojecten. Onze tuinarchitecten ontwerpen een moderne, strakke tuin die helemaal past bij jouw woning, eventueel uitgerust met een zwembad, carport of poolhouse. Wat je ook wenst: wij zorgen voor een prachtige tuin waarbij alle elementen een evenwichtig geheel vormen.

Verneem je graag meer over onze totaalprojecten, de mogelijkheden van een tuinontwerp of de aanpak van Tuinen Verrezen? Aarzel niet om ons te contacteren of om het contactformulier in te vullen. Wij komen dan zo snel mogelijk op jouw aanvraag terug!

Heb je een bouwvergunning nodig?

Bevat jouw project elementen die een bouwvergunning vereisen? Dan kunnen wij voor jou het dossier opstellen voor een beperkte bouwaanvraag. Grotere bouwwerken kunnen door onze of jouw architect worden voorbereid.

Folder tuinontwerp Wim Verrezen
Download

Plan van aanpak - Tuinontwerp

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een vrijblijvende kennismaking

Onze realisaties Contacteer ons