Home » Tuinonderhoud » Tuinonderhoud voor bedrijven

Tuinonderhoud voor bedrijven

Een verzorgde buitenomgeving versterkt je uitstraling en is het visitekaartje van je bedrijf. Tuinonderhoud voor bedrijven vraagt echter om een specifieke, efficiënte aanpak door een hoveniersbedrijf met de juiste expertise. Tuinen Verrezen zorgt voor deze aanpak en plaatst ervaring en oog voor detail centraal.

Contacteer ons

Onderhoud van bedrijfsgroen volgens een jaarabonnement

Ons belangrijkste doel is om onze klanten volledig te ontzorgen. Voor het onderhoud van bedrijfsgroen stellen we daarom een groenzorgplan op maat van uw bedrijf voor. Regelmaat, kwaliteit en communicatie zijn hierbij zeer belangrijk. Bovendien is tuinonderhoud niet enkel gericht op het onderhouden van groen (o.a. snoeien en maaien), maar bevat dit meestal ook andere zaken zoals het onderhoud van verhardingen, parkings, afsluitingen en verlichting.

Tuinonderhoud en tuinaanleg komen samen

Je wilt je bedrijfstuin uitbreiden of vernieuwen? Voor zowel kleine als grote renovatie- of uitbreidingswerken in de groen- of verhardingsaanleg kan je ons steeds contacteren. Hierbij inspireren we je graag met een frisse kijk op de zaken en hanteren we een hedendaagse vormgeving om zo het maximale uit de buitenomgeving van je bedrijf te halen.

Op zoek naar een hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring en expertise?

Wil je meer weten over ons tuinonderhoud voor bedrijven of zoek je een ervaren hoveniersbedrijf om je bedrijfsgroen te onderhouden, contacteer ons dan voor een vrijblijvend gesprek. Óf boek ineens een belafspraak met Wim.

Vraag jouw onderhoud aan

Onderhoud aanvragen