Home » Tuinonderhoud

Tuinonderhoud op maat

Snakt uw tuin naar een grondige onderhoudsbeurt zodat u er in de lente of zomer ten volle van kunt genieten? Of dacht u eerder aan een onderhoudscontract? U kan het volledige onderhoud van uw tuin overlaten aan Wim Verrezen Tuinarchitectuur uit Westerlo. Drie van onze teams verzorgen namelijk het tuinonderhoud van privétuinen en groenzones rond bedrijven. U kan ons onderhoudsteam rechtstreeks bereiken via onderhoud@tuinenverrezen.be.

Contacteer ons

Het onderhoud van uw zwembad

Uw zwembad is de trots van uw tuin, steeds klaar voor een frisse duik of de nodige verkoeling op een zwoele zomeravond. Om hier met volle teugen van te genieten is een correct onderhoud noodzakelijk. Met onze expertise in zwembadonderhoud hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Zwembadonderhoud

Tuinonderhoud voor particulieren

Uw tuin is een plaats waar u tot rust wil komen, waarvan u wil genieten tijdens alle seizoenen. Een jaarrond tuinonderhoud of een voorstel op maat, bij ons is uw tuin in de beste handen.

Tuinonderhoud voor particulieren

Tuinonderhoud voor bedrijven

Een verzorgde buitenomgeving versterkt uw uitstraling en is het visitekaartje van uw bedrijf. Tuinonderhoud voor bedrijven vraagt om een specifieke, efficiënte aanpak met de juiste expertise. Wij zorgen voor deze aanpak en plaatsen ervaring en oog voor detail centraal.

Tuinonderhoud voor bedrijven

Tuinafval nuttig hergebruiken

Na het tuinonderhoud voeren wij het afval af en wordt het gecomposteerd.  Op die manier gaat er niets verloren en wordt alles nuttig hergebruikt – met goede resultaten!

Contacteer ons ook voor totaalprojecten

Naast tuinonderhoud kan u ook bij ons terecht voor totaalprojecten. Droomt u van een prachtig aangelegde tuin met een zwembad en poolhouseContacteer ons en wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag uw onderhoud aan

Onderhoud aanvragen