Home » Tuinonderhoud

Tuinonderhoud op maat

Snakt jouw tuin naar een grondige onderhoudsbeurt zodat je er in de lente of zomer ten volle van kunt genieten? Of dacht je eerder aan een onderhoudscontract? Je kan het volledige onderhoud van jouw tuin overlaten aan Tuinen Verrezen uit Westerlo. Drie van onze teams verzorgen namelijk het tuinonderhoud van privétuinen en groenzones rond bedrijven. Je kan ons onderhoudsteam rechtstreeks bereiken via onderhoud@tuinenverrezen.be.

Contacteer ons

Het onderhoud van uw zwembad

Jouw zwembad is de trots van jouw tuin, steeds klaar voor een frisse duik of de nodige verkoeling op een zwoele zomeravond. Om hier met volle teugen van te genieten is een correct onderhoud noodzakelijk. Met onze expertise in zwembadonderhoud hoef je je geen zorgen meer te maken.

Zwembadonderhoud

Tuinonderhoud voor particulieren

Jouw tuin is een plaats waar je tot rust wil komen, waarvan je wil genieten tijdens alle seizoenen. Een jaarrond tuinonderhoud of een voorstel op maat, bij ons is jouw tuin in de beste handen.

Tuinonderhoud voor particulieren

Tuinonderhoud voor bedrijven

Een verzorgde buitenomgeving versterkt jouw uitstraling en is het visitekaartje van jouw bedrijf. Tuinonderhoud voor bedrijven vraagt om een specifieke, efficiënte aanpak met de juiste expertise. Wij zorgen voor deze aanpak en plaatsen ervaring en oog voor detail centraal.

Tuinonderhoud voor bedrijven

Tuinafval nuttig hergebruiken

Na het tuinonderhoud voeren wij het afval af en wordt het gecomposteerd.  Op die manier gaat er niets verloren en wordt alles nuttig hergebruikt – met goede resultaten!

Contacteer ons ook voor totaalprojecten

Naast tuinonderhoud kan je ook bij ons terecht voor totaalprojecten. Droom je van een prachtig aangelegde tuin met een zwembad en poolhouseContacteer ons en wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag jouw onderhoud aan

Onderhoud aanvragen