Home » Tuinonderhoud » Het onderhoud van jouw zwembad

Het onderhoud van jouw zwembad

Jouw zwembad is de trots van jouw tuin, steeds klaar voor een frisse duik of de nodige verkoeling op een zwoele zomeravond. Om hier met volle teugen van te genieten is een regelmatig deskundig onderhoud noodzakelijk. Het onderhoud van jouw zwembad steeds kan mee opgenomen worden in het totale onderhoud van jouw tuin.

Contacteer ons

Een onderhoudsvoorstel op maat

Om jouw zwembad te onderhouden maken wij een onderhoudsvoorstel op. Dit voorstel wordt steeds mee opgenomen in het totale onderhoud van jouw tuin. Het onderhoud van jouw zwembad loopt dus gelijk met het algemene onderhoud van jouw tuin. We bespreken nauwkeurig jouw verwachtingen en gieten deze in een plan op maat van jouw wensen en jouw zwembad.

Expertise in zwembadonderhoud

Door onze kennis en ervaring worden de juiste onderhoudsproducten voorzien. Ook wordt de installatie vakkundig opgevolgd door onze zwembadtechnieker. Zo hoef je je geen zorgen te maken en kan je volop genieten van jouw zwembad zodra de warme dagen aanbreken. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak of voor verdere informatie over ons zwembadonderhoud.

Vraag jouw onderhoud aan

Onderhoud aanvragen