Home » Tuinonderhoud » Het onderhoud van uw zwembad

Het onderhoud van uw zwembad

Uw zwembad is de trots van uw tuin, steeds klaar voor een frisse duik of de nodige verkoeling op een zwoele zomeravond. Om hier met volle teugen van te genieten is een regelmatig deskundig onderhoud noodzakelijk. Het onderhoud van uw zwembad steeds kan mee opgenomen worden in het totale onderhoud van uw tuin.

Contacteer ons

Een onderhoudsvoorstel op maat

Om uw zwembad te onderhouden maken wij een onderhoudsvoorstel op. Dit voorstel wordt steeds mee opgenomen in het totale onderhoud van uw tuin. Het onderhoud van uw zwembad loopt dus gelijk met het algemene onderhoud van uw tuin. We bespreken nauwkeurig uw verwachtingen en gieten deze in een plan op maat van uw wensen en uw zwembad.

Expertise in zwembadonderhoud

Door onze kennis en ervaring worden de juiste onderhoudsproducten voorzien. Ook wordt de installatie vakkundig opgevolgd door onze zwembadtechnieker. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u volop genieten van uw zwembad zodra de warme dagen aanbreken. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak of voor verdere informatie over ons zwembadonderhoud.

Vraag uw onderhoud aan

Onderhoud aanvragen