Home » Totaalproject

“Sleutel op de tuinpoort”: onze totaalprojecten

De focus van Tuinen Verrezen ligt op totaalprojecten. Het begrip “sleutel op de tuinpoort” omschrijft dan ook perfect hoe wij zulke projecten aanpakken. Wij denken altijd aan het totale plaatje; hoe we de verschillende elementen in een tuin perfect op elkaar kunnen afstemmen. Zo krijg je een harmonieuze tuin waarin je helemaal tot rust komt.

Contacteer ons

Van het tuinontwerp tot het onderhoud

Een geslaagd totaalproject begint steeds met een creatief tuinontwerp. Wil je een moderne tuin met een strak zwembad en bijhorend poolhouse? Droom je van een gastenverblijf of een tuinkantoor? Of zijn er bepaalde planten die jouw voorkeur genieten? Wat je ook wenst: wij implementeren alles in een tuinontwerp dat volledig bij jou past. Elk totaalproject is een creatieve uitdaging die leidt tot een unieke realisatie, waarbij alle elementen een perfect geheel vormen.

Unieke totaalprojecten op maat

Ons team bestaat zowel uit tuinarchitecten als uit ervaren experten in tuinaanleg en het bouwen van zwembaden. Wij nemen elk totaalproject dan ook volledig vanaf het ontwerp tot de afgewerkte realisatie zelf in handen. Hierdoor kunnen we de werken binnen een beperkte termijn uitvoeren en heb je doorheen het hele traject één aanspreekpunt waar je altijd terecht kan. Dit zorgt ervoor dat we alle details perfect op mekaar kunnen afstemmen. Ook na afwerking van het totaalconcept kan je op ons rekenen voor het onderhoud van jouw tuin.

Meer weten over onze totaalprojecten?

Bekijk alvast onze pagina met realisaties om een idee te krijgen van onze totaalprojecten. Wil je graag meer informatie over hoe wij zulke projecten aanpakken? Of heb je zelf een idee in gedachten dat je graag met ons wil bespreken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons