Home » Zwembad

Zwembaden

Een waterpartij is een echte blikvanger in uw tuin. Wim Verrezen Tuinarchitectuur zorgt er daarom voor dat uw zwembad geïntegreerd wordt in uw tuin. Zo geniet u niet enkel van een verfrissende duik op warme zomerdagen, maar heeft u ook steeds een prachtige tuin om in te vertoeven.

Contacteer ons

Elk project is een oplossing op maat

Het aanleggen van zwembaden vergt een vakkundige aanpak. Ons team van zwembadbouwers is zeer sterk in hun vakgebied, waarbij kwaliteit en klantgerichtheid de basis vormen. Dankzij deze aanpak brengen wij creatieve, kwalitatieve en duurzame waterprojecten steeds binnen de correcte termijn tot een goed einde. De combinatie van esthetiek en techniek maakt van het aanleggen van een zwembad bovendien een boeiende opdracht. Hierdoor vormt elk project een unieke oplossing op maat.

Kiest u voor een zwembad?

Niets zo leuk als een frisse duik nemen of baantjes trekken in uw eigen zwembad. Onze zwembaden worden zo gebouwd dat ze volledig aansluiten bij uw tuin en bij uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook een zwembad bouwen in een stads- of binnentuin. Wij zorgen ervoor dat uw uitdagende wensen gerealiseerd worden! Twijfelt u hoe uw waterpartij het beste past bij uw tuin? Contacteer ons via het contactformulier, wij geven u graag advies.

Uw tuin, een evenwichtig geheel

De tuin is een plaats waar u tijd doorbrengt om te ontspannen. Door alle elementen hier op elkaar af te stemmen creëert u een plek waar u helemaal tot rust komt. Daarom kan u een beroep doen op Wim Verrezen Tuinarchitectuur voor totaalconcepten zowel voor een grote tuin als een kleine binnentuin. Wij nemen dan het volledige tuinontwerp voor onze rekening, inclusief de beplanting, zwembad, bijgebouwen. Ook voor het tuinonderhoud. Contacteer ons via de website of bel ons op 014/23.15.23.