Home » Zwembad

Zwembaden

Een waterpartij is een echte blikvanger in jouw tuin. Tuinen Verrezen zorgt er daarom voor dat jouw zwembad geïntegreerd wordt in jouw tuin. Zo geniet je niet enkel van een verfrissende duik op warme zomerdagen, maar heb je ook steeds een prachtige tuin om in te vertoeven.

Contacteer ons

Elk project is een oplossing op maat

Het aanleggen van zwembaden vergt een vakkundige aanpak. Ons team van zwembadbouwers is zeer sterk in hun vakgebied, waarbij kwaliteit en klantgerichtheid de basis vormen. Dankzij deze aanpak brengen wij creatieve, kwalitatieve en duurzame waterprojecten steeds binnen de correcte termijn tot een goed einde. De combinatie van esthetiek en techniek maakt van het aanleggen van een zwembad bovendien een boeiende opdracht. Hierdoor vormt elk project een unieke oplossing op maat.

Kies je voor een zwembad?

Niets zo leuk als een frisse duik nemen of baantjes trekken in jouw eigen zwembad. Onze zwembaden worden zo gebouwd dat ze volledig aansluiten bij jouw tuin en bij jouw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook een zwembad bouwen in een stads- of binnentuin. Wij zorgen ervoor dat jouw uitdagende wensen gerealiseerd worden! Twijfel je hoe jouw waterpartij het beste past bij jouw tuin? Contacteer ons via het contactformulier, wij geven je graag advies.

Jouw tuin, een evenwichtig geheel

De tuin is een plaats waar je tijd doorbrengt om te ontspannen. Door alle elementen hier op elkaar af te stemmen creëer je een plek waar je helemaal tot rust komt. Daarom kan je een beroep doen op Tuinen Verrezen voor totaalconcepten zowel voor een grote tuin als een kleine binnentuin. Wij nemen dan het volledige tuinontwerp voor onze rekening, inclusief de beplanting, zwembad, bijgebouwen. Ook voor het tuinonderhoud. Contacteer ons via de website of bel ons op 014/23.15.23.