Home » Team

Het team achter Tuinen Verrezen

Tuinarchitectuur zit ons in de vingers. Maar om goed werk te maken zijn er verschillende ingrediënten nodig. Een team van bekwame, gedreven vakmensen vormt de sterke basis van ons bedrijf. Van het ontwerp tot de aanleg en het onderhoud: ons ervaren team beheerst elk aspect van tuinaanleg. De meesten werken al meerdere jaren bij ons, dit geeft een sterk gevoel van continuïteit en zekerheid. Deze jarenlange ervaring is eveneens een belangrijke meerwaarde die tot uiting komt bij elke realisatie. Maak kennis met het team achter Tuinen Verrezen.

Wim Verrezen

Wim is niet alleen de bezieler van ons bedrijf maar ook de creatieve gids van al zijn medewerkers. Hij neemt de algemene leiding in het bedrijf, maar staat graag op gelijke voet met zijn mensen, vertrouwen binnen het team is hierbij zeer belangrijk.

Wim komt steeds innovatief uit de hoek om zo het bedrijf naar een hoger niveau te tillen, ook na 30 jaar ondernemen is hij nog steeds zeer toekomstgericht. Wim staat altijd als eerste klaar om onze klanten op weg te helpen, hij stelt zich hierbij steeds empathisch op om zo tot het mooiste resultaat te geraken.  Tijdens zijn vrije tijd leest hij graag boeken, gaat hij wandelen of maakt hij nieuwe plannen voor het bedrijf.

Marc

Marc is onze rots in de branding bij de dagdagelijkse werking van het bedrijf. Als dienstverlener zorgt hij er steeds voor dat onze projecten effectief van start kunnen gaan door de volledige administratie van A tot Z in orde te brengen. Heb je een vraag over de aankoop van materialen of de opvolging van een factuur dan ben je bij hem aan het juiste adres. Door de rustige en open houding van Marc is hij de ideale persoon voor een oprecht gesprek. Ook onze jongens van het buitenteam kunnen bij Marc steeds terecht met al hun bezorgdheden, hij zal hen met raad en daad bij staan.

Marc brengt anderen naar een hoger niveau door te blijven doorvragen, deze missie trekt hij ook door naar zichzelf. Marc wil zichzelf steeds bijscholen en blijven ontwikkelen. Buiten de werkuren gaat Marc graag tennissen met zijn vrienden en luistert hij graag muziek.

Wannes

Wannes is al van kindsbeen af geïnteresseerd in het bedrijf van vader Wim. Van zodra hij met de tractor kon en mocht rijden, was hij niet meer te houden. Na zijn studies tuinbouw is hij dan ook effectief aan de slag gegaan in ons bedrijf. In het begin werkte hij voltijds mee op de werven, vandaag heeft hij zijn plaats in het management en is hij mede-bestuurder, beheert hij de planning en het rollend materieel. Wannes kom je dus overal tegen in ons bedrijf, zo leert hij de kneepjes van het vak en werkt hij aan de toekomst van het bedrijf.

Wannes voelt zich als een vis in het water bij ons bedrijf, hij werkt graag samen met zijn collega’s van de buitendienst én is geboeid om mee te werken aan de organisatie van het  bedrijf. Hij loopt voorop om dingen te verbeteren, staat altijd paraat om naar collega’s te luisteren en is graag gezien bij onze klanten.

De mannen die het maken

Dat zijn de jongens van de buitendienst die de stiel beheersen. Met onze groep waar jong en oud onder mekaar de taken verdeelt, waar ervaring en jonge gedrevenheid elkaar versterkt. Boeiend om te ervaren hoe groentjes zonder werkervaring uitgroeien tot sterkhouders binnen ons bedrijf. Zo wordt respect opgebouwd, niet alleen binnen onze groep maar ook naar onze klanten toe.

Elke dag gaan ze nieuwe uitdagingen aan om zo binnen een afgesproken tijdskader jouw project vanaf de eerste spadesteek tot de sleutel op de tuinpoort kwaliteitsvol af te werken. Zij dragen zorg voor jouw buitenomgeving en voor het uiteindelijk duurzaam resultaat. De teams van het tuinonderhoud begeleiden jouw tuin in zijn ontwikkeling en ontzorgen je door hun aanpak.

Lisa

Lisa is de drijvende kracht achter de schermen voor groenaanleg en tuinonderhoud. Ze zorgt voor de planning, offertes, facturatie en brengt klanten op de hoogte over geplande werken.  Naast de administratieve taken verzorgt zij ook de sociale media.

Lisa is het contact voor onze klanten met hun specifieke vragen. In het weekend gaat ze graag wandelen of kan je haar terugvinden met een drankje op een terras.