Home » Bijgebouw

Moderne poolhouses en bijgebouwen: gezellig en functioneel

Een bijgebouw vormt een volwaardige extra ruimte in jouw tuin. Je kan deze ruimte gebruiken als poolhouse, tuinkantoor of luxueus gastenverblijf, maar ook als opslagplaats voor tuinmeubelen of tuingereedschap. Of wil je graag een carport laten bouwen die naadloos aansluit op de stijl van jouw woning? Ook dat kan Tuinen Verrezen voor jou realiseren.

Contacteer ons

Moderne bijgebouwen met oog voor detail

Het ontwerp van een bijgebouw ligt meestal in lijn met de stijl van de woning en de tuin. In overleg met jou zorgen wij ook voor de verdere detaillering van zowel het interieur als het buitenaanzicht van jouw moderne poolhouse, tuinkantoor of gastenverblijf. Onze bijgebouwen zijn zowel minimalistisch als eigentijds en worden altijd ontworpen volgens jouw wensen. Het resultaat? Een uniek bijgebouw dat helemaal past in zijn omgeving.

 

Tuinkantoor: thuiswerken krijgt een nieuwe dimensie

Tuinkantoren zijn de nieuwe trend, meer en meer mensen werken van thuis uit. Zowel werkgevers als werknemers ervaren dit in de meeste gevallen positief. Een belangrijk gegeven blijft natuurlijk of de thuisomgeving hiervoor aangepast is. Zonder inbreiding in de woning uit te sluiten wordt het “tuinkantoor” dé mogelijkheid om een werkplek te creëren waar thuiswerken een andere dimensie krijgt. Wens je een bijgebouw op maat dan werken we met het systeem van houtskeletbouw waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Bekijk hier de mogelijkheden voor jouw tuinkantoor. 

Heb je een vergunning nodig voor een bijgebouw?

Soms is een stedenbouwkundige vergunning vereist voor het bouwen van een zwembad, carport of bijgebouw. Is dit het geval voor het project dat je wil laten realiseren, dan nemen wij de administratie graag op ons. Zo kan jij in alle rust kan uitkijken naar jouw nieuwe of vernieuwde tuin.

Ontdek onze totaalprojecten

Tuinen Verrezen denkt steeds in totaalconcepten. We bouwen niet zomaar een bijgebouw of zwembad, maar houden rekening met de omgeving en zorgen dat alle elementen bij elkaar passen. Daarom kunnen wij ook de volledige aanleg van jouw tuin op ons nemen. Indeling, beplanting, verlichting, een zwembad, moderne poolhouses, bijgebouwen alsook het onderhoud: contacteer ons indien je meer wil weten over deze service.