Home » Blog » Moderne bijgebouwen

Moderne bijgebouwen

Wist je dat de beleving van jouw tuin veel verder kan gaan dan gras, terras en zwembad? Tuinen Verrezen heeft oog voor het totale plaatje van een moderne tuin. We doen niet alleen tuinontwerp en -aanleg, maar zorgen voor een geheel waarin elk detail zijn plaats heeft. Een bijgebouw kan een onderdeel vormen van dit geheel. Met een een bijgebouw in jouw tuin, creëer je niet enkel binnenshuis maar ook buitenshuis een thuisgevoel.

Verschillende functies

Het fijne aan een bijgebouw in jouw tuin is dat dit verschillende functies kan aannemen. Het gebouw kan simpelweg gebruikt worden als tuinhuis om tuingereedschap of -meubels in op te bergen, maar daar houdt het niet op. Kan je echt genieten van luxueus relaxen? Dan kan je kiezen voor een bijgebouw in de vorm van een poolhouse of overdekt terras. Daarnaast zorgt een poolhouse ervoor dat alle technische onderdelen van jouw zwembad mooi verborgen zitten zonder het zicht van je tuin aan te tasten. Een bijgebouw kan ook voor meer serieuze kwesties ingezet worden, bijvoorbeeld als thuiskantoor. Zo kan je in alle rust werken in jouw eigen thuisomgeving én klanten ontvangen in stijl. Bovendien kan je het ook inrichten als gastenhuis zodat jouw gasten van volledige privacy kunnen genieten.

 

Materialen en bouwtechnieken

De keuze van het materiaal van een bijgebouw sluit meestal aan bij het gevelmateriaal van de woning. Bij Tuinen Verrezen zorgen we ervoor dat jouw woning en tuin een mooi geheel vormen. Voor de buitenkant van jouw bijgebouw kan je kiezen tussen gevelsteen, crepi, plaatmateriaal of een hout. Daarnaast moet ook de bouwtechniek bepaald worden. Hier kan je kiezen voor traditioneel metselwerk, architectonische prefab betonelementen of houtskeletbouw.

 

Stijl/sfeer

De stijl van jouw woning en bijgebouw is iets heel persoonlijk. Jouw bijgebouw dient mooi te passen in het plaatje van je tuin en moet qua design aansluiten bij je woning. Tuinen Verrezen streeft ernaar een bijgebouw te creëren dat past bij jouw wensen, maar ook bij jouw woning en het landschap er rond. Houd je van een strakke, moderne look? Dan zal een industriële stijl je waarschijnlijk aanspreken. Maar ook een minimalistische stijl is populair bij liefhebbers van modern. Toch liever een gezellige, warme stijl? Dan kan je kiezen voor een stijl waarin veel hout wordt verwerkt. Wat jouw voorkeur ook is, je kan jouw bijgebouw helemaal inrichten naar wens.

Meer informatie over bijgebouwen door Tuinen Verrezen

Heb je nog vragen over hoe wij de het bouwproces van tuingebouwen aanpakken? Of ben je geïnteresseerd om een ontwerp voor een tuingebouw door ons te laten opmaken? Je kan ons altijd bereiken via het contactformulier of ons bellen op het nummer 014 23 15 23.