Home » Blog » Jouw tuinontwerp met zwembad, een unieke oplossing op maat

Jouw tuinontwerp met zwembad, een unieke oplossing op maat

Op warme dagen als deze is een verfrissende duik meer dan welkom. Een zwembad in de tuin is dan ook echt een privéparadijs op zomerdagen. Maar dat is niet alles: door jouw zwembad volledig in te passen in jouw tuinontwerp, wordt het ook een meerwaarde op esthetisch gebied. Alle details passen perfect bij elkaar, zodat jouw tuin een mooi geheel vormt.

Tuin en zwembad: één stijl, één geheel

Houd je van rechte lijnen en een strakke, moderne stijl? Of ben je meer te vinden voor een tuin met een natuurlijke uitstraling? Welke stijl je ook verkiest, wij zorgen ervoor dat jouw tuin en zwembad hier perfect bij aansluiten. De juiste materialen, de beplanting… Onze tuinarchitect giet al jouw wensen in een uniek tuinontwerp met zwembad en zorgt ervoor dat het totaalplaatje klopt.

Een zwembad kan zowel voor grote als voor kleine tuinen

Maar al te vaak denkt men dat een zwembad enkel is weggelegd voor grote tuinen. Niets is echter minder waar! Ook in kleinere tuinen is het perfect mogelijk om een zwembad te bouwen. Uiteraard moet er bij het tuinontwerp de nodige aandacht besteed worden aan de juiste plaatsing – iets wat wij graag samen met jou bespreken. Aarzel dus niet om ons te contacteren indien je droomt van een zwembad in jouw kleine tuin.

Heb je een vergunning nodig voor een tuin met zwembad?

Voor de aanleg van een zwembad in jouw tuin is niet altijd een vergunning vereist. Bedraagt de totale oppervlakte van het zwembad minder dan 80m², dan mag je dit laten bouwen zonder speciale aanvraag. Let wel op: deze regelgeving geldt voor alle niet-overdekte constructies, waaronder ook terrassen of zwemvijvers. Heb je hier twijfels over? Dan geven wij je graag advies.

Jouw tuinarchitect voor de aanleg van een zwembad

Wil je een nieuwe tuin laten aanleggen en droom je van een eigen zwembad? Contacteer ons dan voor een tuinontwerp waar jouw zwembad perfect in past. Ook met vragen hieromtrent kan je altijd bij ons terecht. Contacteer ons voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contacteer ons