Home » Blog » Winnaar zwembadbouwer van het jaar [2019-2020]

Winnaar zwembadbouwer van het jaar [2019-2020]

Tijdens het jaarlijkse gala van de zwembadbouwers, een uitreiking door het magazine Zwembadenplus van PSG Hasselt, mochten wij de gouden medaille in ontvangst nemen in de categorie zwembaden +80.000 euro.

De lovende commentaar van de jury maakt duidelijk hoe belangrijk totaalprojecten voor ons zijn. Het gaat niet enkel om de aanleg van een zwembad, er wordt gedacht aan het volledige plaatje van ontwerp tot realisatie. Dit zorgt ervoor dat de tuin een beleving op zich wordt waarin je helemaal tot rust kan komen.

Het resultaat is een concept waarbij er op elk detail werd gelet. Zo sluiten de voegen van de tegels in het bad naadloos aan op de voeglijnen van de terrastegels. De trap bestaat uit op maat gemaakte, op elkaar gestapelde, massief granieten treden. In de bodemput werd het logo verwerkt. Het zwembad vormt een mooi geheel met de woning en de tuin.

Halen we de volgende medaille samen?

Wil je graag advies over jouw totaalproject, zwembad of poolhouse? Wij zorgen ervoor dat jouw zwembad of bijgebouw perfect in harmonie is met de rest van de omgeving. Contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier of bel naar 014 23 15 23.