Home » Scherpenheuvel-Zichem

Tuinarchitectuur & Tuinaanleg in Scherpenheuvel-Zichem

Klaar om uw droomtuin te realiseren? Bij Tuinen Verrezen brengen we uw visie tot leven, gesteund door uitgebreide ervaring en kennis van de Hagelandse natuur en bodem. We luisteren aandachtig naar uw wensen, begrijpen wat u uniek maakt, en ontwerpen een adembenemende tuin die naadloos aansluit bij uw levensstijl en de lokale omgeving. Samen creëren we een plek die uw persoonlijkheid weerspiegelt, omgeven door de pracht van het Hageland.

Geïnteresseerd?

bel: 014 23 15 23 Of

Contacteer ons


Tuinontwerp

Wij staan bekend voor creatieve en duurzame ontwerpen die perfect aansluiten bij uw visie en de lokale omgeving.

Tuinaanleg & tuinonderhoud

Zowel voor de aanleg van uw droomtuin als voor tuinonderhoud kan u vertrouwen op de kennis en kunde van onze experts.

Zwembadaanleg en bijgebouwen

Voeg extra luxe toe met een op maat gemaakt zwembad of functioneel bijgebouw .

Projecten in Scherpenheuvel-Zichem en omstreken

Onze projecten laten onze verbondenheid met de regio duidelijk zien. Door het selecteren van planten die optimaal groeien in de Hagelandse bodem en het kiezen voor duurzame materialen, creëren we droomtuinen die niet alleen mooi zijn maar ook in harmonie met hun omgeving.

Jouw tuin, een evenwichtig geheel

De tuin is een plaats waar je tijd doorbrengt om te ontspannen. Door alle elementen hier op elkaar af te stemmen creëer je een plek waar je helemaal tot rust komt. Daarom kan je een beroep doen op Tuinen Verrezen voor totaalconcepten zowel voor een grote tuin als een kleine binnentuin. Wij nemen dan het volledige tuinontwerp voor onze rekening, inclusief de beplanting, zwembad, bijgebouwen. Ook voor het tuinonderhoud. Contacteer ons via de website of bel ons op 014/23.15.23.

Klaar voor uw droomtuin in Scherpenheuvel-Zichem?

Neem contact op