Home » Blog » Luxueus relaxen: van buitenkeuken tot poolhouse

Luxueus relaxen: van buitenkeuken tot poolhouse

Met een slim ontworpen bijgebouw maximaliseert je het plezier dat je uit jouw tuin haalt. Geniet ten volle van elke zomeravond met een eigen buitenkeuken, haal alles uit jouw zwembad door een poolhouse in je tuin te bouwen of maak van je tuin de plek bij uitstek om gezellig te vertoeven door een buitenbar toe te voegen. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. 

Overweeg je om een bijgebouw voor jouw tuin te laten ontwerpen? In deze blogpost vind je alvast wat inspiratie voor een aantal bijgebouwen die je helpen om luxueus te relaxen

Een moderne buitenkeuken

Gezellig buiten eten met vrienden of familie op een warme zomeravond terwijl de vogels kwetteren, de krekels tjirpen en de wind zachtjes door de bomen ruist. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Dan is een moderne buitenkeuken echt iets voor jou. 

Met een buitenkeuken wordt koken en tafelen nog leuker. Je hebt alles wat je nodig hebt bij de hand, terwijl je gezellig buiten kan zijn met jouw gezelschap. Je kan de buitenkeuken net zo luxueus inrichten als je zelf wilt: een koelkast, pizzaoven, spoelbak … wat je ook wil, het kan!

Bouw jouw eigen poolhouse

Een poolhouse kan heel handig zijn omdat het de technische onderdelen van je zwembad een plaats geeft. Het vormt ook de perfecte opportuniteit om jezelf te verwennen met extra wellnessfaciliteiten. Je kan aan jouw poolhouse bijvoorbeeld een sauna, hammam of regendouche toevoegen als je dat wil.

Je kan jouw poolhouse ook uitbreiden met een overkapping die je op warme dagen wat schaduw biedt. Wat je ook kiest voor de inrichting van jouw poolhouse, dit type bijgebouw zorgt ervoor dat je nog meer kan genieten van jouw zwembad.

Vertoeven met vrienden

Ben je op zoek naar wat meer gezelligheid om met je partner en vrienden van een goed glas wijn te genieten? Vier je al wel eens graag een feestje? Dan is een bar voor in de tuin zeker en vast iets voor jou. 

Je kan de buitenbar in jouw tuin zo uitgebreid maken als je zelf wil. Van een intieme bar voor twee tot een feestelijke bar voor al jouw vrienden, alles is mogelijk. 

Creëer de juiste sfeer

Het is niet alleen belangrijk dat je beslist welk type bijgebouw je graag aan jouw tuin wilt toevoegen: ook de look en feel is belangrijk. De juiste bouwstijl en materialen helpen om een sfeer te scheppen die helemaal bij jou past.

Wil je meer weten over de verschillende stijlen en materialen waarin jouw bijgebouw kan worden uitgevoerd? Lees dan zeker onze blogpost over moderne bijgebouwen

Een bijgebouw in harmonie met jouw tuin

Tot slot is het ook belangrijk dat je nieuwe bijgebouw mooi in jouw tuin past. Bij Tuinen Verrezen denken we graag met je mee en helpen we om je een bijgebouw te realiseren dat in harmonie is met jouw woning en tuin

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een buitengebouw op maat? Bekijk hier alvast onze realisaties of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.